torstai 7. joulukuuta 2017

S Oikeinajattelevien hartaita ajatuksia osa, 14

Meillä on hyvin asiat. Tulevaisuudessakin mitä enemmän pelkäämme sitä suurempi tilaisuus tulee ihmiselle, joka haluaa lisätä sitä pelkoa.
Sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen ilmoitti, että jos tapahtuneet terrori-iskut saavat meidät pelkäämään terrori-iskuja, se mahdollistaa uudet terrori-iskut. Onneksi poliittinen eliittimme ei ole antanut pelolle valtaa. Kuinkahan kauhea tilanne olisi, jos hekin pelkäisivät. Löysipä kyseinen Mankkinen kuitenkin jotain, jota pelätä, eli:
Olisi tärkeää, että vihapuhe sosiaalisessa mediassa saataisiin kuriin. Mitä enemmän meillä on vihapuhetta ja ihmisten jakamista ryhmiin, sitä enemmän se luo pohjaa väkivaltaiselle radikalisoitumiselle.
Anskumä yritän hahmottaa. Ihmiset suhtautuvat kielteisesti islamilaiseen väkivaltaiseen radikalisoitumiseen joka alkoi jo ennen ihmisten kielteistä suhtautumista ja tämä luo pohjaa islamilaiselle väkivaltaiselle radikalisoitumiselle? Näinkö se meni? Vai tarvitsenko lisää asiaan liittyvää koulutusta? 

[Näin oli lausuttu Yrjöperskeles-blogissa 3.7.2017 julkaistussa merkinnässä Kuudes epistola, joka sisältää kokoelman oikeinajattelevien hartaita ajatuksia ja bloginpitäjän kommentit niihin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti