torstai 7. joulukuuta 2017

S Ilmaiset terveyspalvelut kaikille, myös venäläisille uusnatseille

Itsenäisyyspäivän juhlintaan Helsingissä osallistuu väitetysti ruotsalaisia ja venäläisiä natseja. Monia tämä häiritsee, niin totta puhuen minuakin.

On kuitenkin silmiinpistävää, että tästä ovat mielensä pahoittaneet myös monet niistä, jotka vielä jokunen päivä sitten olivat valmiita toivottamaan tervetulleiksi Helsinkiin ihan kaikki. Eivätkä vain toivottamaan tervetulleiksi, vaan jopa tarjoamaan terveyspalveluja ja ties mitä tukia.

Entä jos venäläinen natsi haluaakin hammashoidon Helsingin piikkiin? Eivätkö ne palvelut enää kuulukaan kaikille? Vai ruvetaanko raakkaamaan palvelujen käyttäjiä poliittisten mielipiteiden perusteella?

Jos esim. kielletään palvelut juutalaisten vihaajilta (monien mielestä leimallisesti natseihin liitetty ominaisuus), niin sepä voikin sitten riipaista aika monia.

[liberaali Oula Lintula Facebookissa 6.12.2017]

2 kommenttia:

  1. No kylläpäs onkin "liperaali" kun vihaa lähimmäisiään poliittisen mielipiteen vuoksi. juutalaisviha on argumentti, mikä ei kestä lähempää tarkastelua. Itse vihaan Israelin politiikkaa. Siitä on juutalaisviha kaukana, koska vihaan myös Suomen hallituksen politiikkaa, mutta en ole suomalaisvihamielinen. No, liperaaleilta aivojenkäyttäjiltä ei voi koskaan odottaa loppuun asti ajateltua ajatusta. Tämä on nähty. Valistus muunsi "kaikkitietävän isän" (kristillisen jumalakuvan) -käsitteen kaikkitietäväksi länsimaiseksi tieteeksi (muun muassa Tosh; omniscience)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tekstinpätkässä oli sentään kyse vain sen näkemyksen arvostelemisesta, että kaikille maailman ihmisille tarpeen niin vaatiessa Suomen tulisi tarjota huokeat tai ilmaiset sosiaali- ja terveyspalvelut.

      Poista