sunnuntai 20. elokuuta 2017

S Suvaitsevais-tiedostavan ihmisen sertifikoiman uhristatuksen omaavilla ihmisillä on tiettyjä yhteisiä piirteitä

Sen olen kyllä hahmottanut, että suvaitsevais-tiedostava ihminen ei voi, tai lähinnä ei halua nostaa uhristatuksen asemaan (ja kyllä, juuri nimenomaan hänellä nykyisin se oikeus on, ei kenelläkään muulla) muita kuin tietynlaisia ihmisiä. Suvaitsevais-tiedostavan ihmisen sertifikoiman uhristatuksen omaavilla ihmisillä on tiettyjä yhteisiä piirteitä:

1. He asuvat tai ovat sukujuuriltaan mahdollisimman kaukana Suomesta.

2. He puhuvat kieltä, joka on mahdollisimman kaukana suomen kielestä.

3. He näyttävät mahdollisimman paljon toisenlaisilta kuin kantasuomalainen.

4. Heidän kulttuurinsa on mahdollisimman kaukana kantasuomalaisesta kulttuurista.

5. He ovat sellaisten kansojen edustajia, joita maailmassa on selvästi enemmän kuin suomalaisia jotka puolestaan muodostavat maailman ihmisistä hyvin, hyvin pienen vähemmistön.

Jos mietitään suvaitsevaisen (ja sitä myötä kyseenalaistamattoman) uhristatuksen saaneita kansoja niin ensimmäisenähän sellaisen saivat somalit, joita löytyy maailmasta noin 15 – 17 miljoonaa. Tuoreimmat suosikithan ovat tietysti arabit, joita puolestaan on maailmassa tommonen vaivainen 450 miljoonaa. Lisäksi suosikkeja ovat iranilaiset sekä Afganistanista (lue: Iranista) tulevat pataanit, tadzikit sekä hazarat joita yhdessä afganistanilaisiksi kutsutaan vaikka sellaista kansaa ei varsinaisesti ole olemassakaan. Uusi aalto on tulossa Afrikasta ja sieltä on luonnollisesti luvassa uusia suosikkikansoja.

Koska itse elän tylsässä ja mielikuvituksettomassa insinööritodellisuudessa tulee mieleeni se, että olisihan tässä lähempänäkin kansoja jotka ovat suoranaisessa sukupuuton ja totaalisen tuhoutumisen vaarassa.

[Näin oli lausuttu Yrjöperskeles-blogissa 14.7.2017 julkaistussa merkinnässä Uhriksi kelpaamattomat.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti