perjantai 30. kesäkuuta 2017

S Jokainen julkisen vallan lantti, joka annetaan väestönvaihtoon, on pois suomalaisilta

Yhteiskuntatieteilijöiden suurin ongelma on, että he eivät tiedä, millainen yhteiskunta on. Tässä tapauksessa se on sellainen, että jokainen lantti, joka annetaan juhlapaikanhakijoiden elättämiseen, merkitsee maamme velkaannuttamista tai on pois joltakin suomalaiselta ihmiseltä, esimerkiksi opintotuesta, asumistuesta tai yliopistojen resursseista.

Vastineeksi kehitysmaista tulleiden haittamaahanmuuttajien päästämisestä Eurooppaan ovat kantaväestöt saaneet islamilaisen terrorin, jolla mädätetään länsimaista yhteiskuntaa ja suoritetaan viattomiin ihmisiin kohdistuvaa kansanmurhaa.

Toivon tosiaan, että hallitus rahoittaa pakolaisten ylläpitoa ottamalla varat näille listoille nimensä kirjoittaneiden henkilökohtaisista palkoista, kun kerran halukkuutta näyttää olevan. Tällöin rasitus kohdistuu aiheuttamisperiaatteen mukaan oikeudenmukaisesti. Ja oikeudenmukaisuuttahan tässä ajetaan, eikö vain? Vastuun kantaminen merkitsee ennen kaikkea vastuun kantamista omista tyhmyyksistä. 

[filosofi Jukka Hankamäki blogissaan 29.4.2017 julkaisemassaan merkinnässä Oikeutta juhlapaikanhakijoille, jossa hän käsittelee tieteen punikkifasistien halua viedä pohja koko viranomaistoiminnalta, toisin sanoen oikeinajattelevien Helsingin sanomat- lehdessä julkaistua vetoomusta kehitysmaalaisten rajattoman maahanmuuton puolesta]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti