sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

L Kertoo, että Turkissa poistetaan kouluista opetus evoluutiosta ja sijalle tuodaan lisää islamin opetusta

Paholaisen asiaa ajamattomassa Paholaisen asianajaja -blogissa kerrotaan, että Turkissa poistetaan kouluista maan suuren islamistimiehen Erdoganin tahdosta opetus biologian evoluutioteoriasta ja sijalle tuodaan lisää islamin opetusta. Oi, katso:

Turkin kreationisteille riemuvoitto

PS:

Kreationismi on uskonnollinen oppi, jonka mukaan Jumala on luonut eliöt erikseen kunkin lajinsa, sukunsa, heimonsa tai muun lisääntymiskategorian mukaan. Oppi syntyi englantilaisen luonnontutkijan Charles Darwinin vuonna 1859 julkaiseman Lajien synty -kirjan (On the Origin of Species by Means of Natural Selection) aiheuttaman biologian evoluutioteorian synnyn vastavaikutuksena. 

Kreationismista on myöskin olemassa eräänlainen päivitetty versio. Älykkään suunnitelman liike – alun perin englanniksi Intelligent Design – on jonkinlaista uudenaikaista, hienostuneempaa ja tieteellisemmältä kuulostavaa kreationismia, jonka alkuperäinen tavoite oli ollut saada kreationismi Yhdysvaltain julkista tukea saaviin kouluihin osaksi luonnontieteiden opetusta, koska niissä kouluissa ei saa opettaa uskontoa. Mutta ID-kreationismi ei ole oikein saanut aikaan tieteellisiä tuloksia paljon puhutuissa tutkimuksissaan. Paljon porua, vähän villoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti