maanantai 1. toukokuuta 2017

S Valtamedian toimittajat saivat orgasmin tai jotain muuta sellaista

Perussuomalaisten ensimmäistä yksiselitteistä vaalitappiota on odotettu kuin kuuta nousevaa, minkä vuoksi toimittajien ilmaisuvarat eivät ole olleet riittää tappion kertakaikkisuuden ja perinpohjaisuuden kuvaamiseen. On kuitenkin syytä muistaa, että tappiot tulevat ja menevät ja kuuluvat politiikkaan. Perussuomalaisten kohdalla niihin vain ei ole vielä totuttu. Esimerkiksi eduskuntavaaleissa 2011 keskustan kannatus putosi 7,3 prosenttiyksikköä, mutta jo seuraavissa vaaleissa se nousi 5,3 prosenttiyksikköä. Vastaavia heilahduksia ovat kokeneet lähimenneisyydessä myös sdp ja vihreät.

Kirvestä ei siis ole syytä heittää kaivoon. Maahanmuuttokriittiselle ja kansallismieliselle puolueelle on kysyntää ja tarvetta enemmän kuin koskaan. Meidän on vain tehtävä asioita paremmin, jotta potentiaalinen äänestäjäkuntamme kokee, että vaalipaikalle vääntäytyminen on vaivan arvoista.

[Jussi Halla-aho 11.4.2017 Scripta-blogissaan julkaisemassaan merkinnässä Tulosten arviointia, jossa hän arvioi Herran vuoden 2017 kunnallisvaalien tuloksia]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti