keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kyselyni eivät ihan onnistuneet {M}

Olin laittanut viime viikon tiistaina tähän blogiini elämäni ensimmäisen lukijoille tarkoitetun blogikyselyn. Tai itse asiassa laitoin niitä kaksi samalla kertaa. Kyselyt olivat seuraavanlaisia:
Tulisiko minun perustaa tähän blogiini aihetunniste "Tapio Tuuri on puhunut"? 
Tulisiko minun perustaa tähän blogiini aihetunniste "liberaalisti sanottu"?
Tapio Tuuri oli arvostamani blogisti ja vanha netsi, joka kuoli syöpään kaksi vuotta sitten.

Laitoin sivulle toisen kyselyn takia maailman lyhyimmän wikin liberalismista, jossa lausuin: "Yllä olevassa viittauksessani liberalismiin on kyse tietystä vapaudenhenkisestä aatteesta eikä mistään lässytyspaskasta. Viittaan siis siihen tunnettuun poliittiseen aatteeseen josta on olemassa kaksi perusmuotoa: klassisen muotoinen ja sosiaalinen. En siis viittaa sillä edistyksellisyyteen, kuten amerikkalaiset tapaavat tehdä."

Ensimmäisessä kyselyssä vastausvaihdoehdot olivat Kyllä, Ei, Ei mielipidettä ja Kuka on Tapio Tuuri? Kolme ensimmäistä vaihtoehtoa sai kukin yhden äänen.

Toisen kyselyn vastausvaihtoehdot olivat Kyllä, Ei, Ei mielipidettä ja En ymmärrä kysymystä. Vastauksia tuli kaksi ja molemmat äänet menivät vaihtoehdolle Kyllä.

Sanotaanko niin, että kyselyni epäonnistuivat, koska ääniä tuli kovin vähän. Toisaalta olin antanut aikaa kyselyihin vastaamiselle vain tasan viikon ajan. Eilen klo 21.00 kyselyt sulkeutuivat.

Juuri ennen lopullista kunnallisvaalipäivää tätä blogiani luettiin jostain syystä kovin vähän, mikä tietysti vaikutti asiaan jonkin verran. Kävijämäärät ovat sittemmin kohonneet taas normaaleiksi.

En voi antaa kyselyitteni suoman kelvottoman pienen vastaustilaston vaikuttaa päätökseeni siitä, että toteutanko näitä aihetunnisteita. Päätin, että toteutan molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti