maanantai 14. maaliskuuta 2016

Mitä merkitsee sana "suvakkihuora"

Hyvät kuulijat, meitä maahanmuuttopolitiikan kriitikkoja on epäreilusti leimattu äärioikeistolaisiksi fasisteiksi ja rasisteiksi. Minä en sellaisesta juuri piittaa, mutta vastaavasti minä nimitän näitä leimaajia suvakkihuoriksi. Kyseinen termi ei siis viittaa naissukupuoleen vaan uskottomuuteen omalle maalle ja omalle kansalle. He kuvittelevat olevansa oikeinkin Hyviä Ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat kaikkea muuta: he ovat ilkeää ja suvaitsematonta joukkoa. Heille vieras ja muukalainen on paljon tärkeämpi kuin kotiväki. Eihän semmoinen ole muuta kuin kansanpetturuutta, ja väitän, että se ei ole pelkästään sinisilmäistä tyhmyyttä vaan suurelta osin täysin tahallista hajotustoimintaa. Liikkeellä ovat kansanviholliset ja yhteiskuntarauhaa tieten tahtoen järkyttämään pyrkivät, häikäilemättömät poliittiset voimat.

Minä nimenomaan vastustan fasismia ja rasismia, eikä sellaista aineksia saisi laisinkaan päästää maahamme. Katson, että islamista löytyvät vahvasti nämä molemmat elementit. Monissa muodoissaan se on suvaitsematon ja vihantäyteinen uskonto, joten miksi ihmeessä sellaista pitäisi suvaita? Suomessahan on jo ihan liikaakin totalitarismin ja sensuurin kannattajia erityisesti vihervasemmiston suunnalla.

Mutavyöryn ja uudenvuoden tapahtumien seurauksena suuri osa ihmisistä on kavahtanut hereille. Barbaarinen kehitysmaailma ja keskiaika on ilmestynyt sivistyksen keskelle. Pimeä uskonto on tullut valkeuden keskelle. Se on nyt saapunut myös tänne lumivalkeaan Pohjolaan. Umpihullujen haaveilijoiden sairas Suuri Unelma on täyttynyt, mutta samalla tavallisen kansan ja erityisesti naisten ja lasten turvattomuus on lisääntynyt. Kalliiksi tämä tulee, mutta siitähän nämä tyhjäpäät eivät mitään välitä. He ovat huolissaan vain katupartioista.

[entinen kansanedustajani James Hirvisaari 6.2.2016 bloginsa merkinnässä Hame Korvissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti